Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er å fremme og øke interessen for basketball blant unge ved å tilby spillere muligheten til å utvikle seg gjennom høykvalitetstrening

Vår visjon

Vår visjon er å henvise til spillerutvikling, og gjenskape en dynamikk i basketballmiljøet ved å skape en lærerik, atletisk og morsom atmosfære

Våre verdier

Vi skal fremme våre verdier innen sport: etikk, respekt, disiplin, samhørighet, selvtillit, sosialt ansvar, miljøbevissthet og mangfold innen utdanning og sport

Programmer

En-til-en trening

Vi tilbyr

-Tilpasset høykvalitetstrening

Fokusområde

-Fundamenter innen basketball
-Styrke og kondisjon
-Balanse og fleksibilitet

Fordeler

-Forbedre svakheter
-Utvikle nye ferdigheter
-Forbedre mentale ferdigheter
-Økt selvtillit
-Utvikle styrke og kondisjon
-Forebygge skader
-Øke potensialet

To-til-en trening

Vi tilbyr

-To-til-en trening

Fokusområder

-Fundamenter innen angrep og forsvar
-Styrke og kondisjon
-Balanse og fleksibilitet

Fordeler

-Forbedre svakheter
-Utvikle nye ferdigheter
-Forbedre mentale ferdigheter
-Økt selvtillit
-Match up og Level Up

Trening i mindre grupper

Vi tilbyr

-Tilpasset gruppetrening

Fokusområder

-Fundamenter innen forsvar og angrep
-Styrke og kondisjon
-Balanse og fleksibilitet

Fordeler

-Forbedre svakheter
-Utvikle nye ferdigheter
-Forbedre mental styrke
-Økt selvtillit
-Økt motivasjon

Konsultasjonsprogram

Vårt konsultasjonsprogram er basert på fire steg:

1. Informasjon

Gjennom konsultasjon får vi et generelt bilde av mulige alternativer basert på individuelle behov. Etter den primære evalueringen og ”screening”, vil spilleren bli presentert med om en konsulentavtale som viser alle delene av prosessen. Når vilkårene er akseptert signere spilleren konsulentavtalen vår til fordel for programmet.

2. Veiledning

Etter signert avtale vil spilleren få noen nyttige kontakter som utdanningsinstitusjoner (videregående skole, universiteter), klubblag, klubbledere, sertifiserte FIBA agenter, advokater, trenere m.m.. Spilleren vil også få den nødvendige hjelpen for å sikre denne prosessen.

3. Oppfølgning

Etter at spilleren har kommet i gang vil det det være oppfølgning gjennom den fastsatte kontraktsperioden.

4. Evaluering

En evaluering vil bli gitt for å fastsette nye og fremtidige potensielle muligheter.

Basketball Camps

Hva er RINTCH Camp?

RINTCH Basketball Camp ble etablert sommeren 2011 og er en flott mulighet for spillere som ønsker å trene i samme stil og intensitet som det er i de største basketballnasjonene. Det gjør vi ved å hente inn spesialiserte og profesjonelle utenlandstrenere som gir en kombinasjon av tekniske og fysiske treningsøkter, fra fundamentale øvelser til mer vidrekomne øvelser.

Hvem kan delta?

Alle fra 6-20 år kan delta ettersom campen er åpen for spillere fra alle klubbene i Norge – alt fra nybegynnere til nasjonale lag. Flere tidligere deltakere spiller nå i den norske toppligaen (BLNO) og US College.

Hva skiller RINTCH Camp fra andre camps?

Vi skiller oss fra andre camps gjennom vår ekspertise, nemling individuell kvalitetstrening. Vår camp er svært multikulturell som følge av trenere og spillere med forskjellig bakgrunn, og dette gir spillerne en kulturell berikelse. I følge spillerne våre er det som å trene utenlands. Utenom våre utenlanske trenere og dyktige ansatte, blir hver spiller tatt godt vare på gjennom trenertetthet på 4 spillere per trener. Vi sørger for å følge opp spillernes progresjon gjennom vårt akademiprogram, og gir muligheten til en konsultasjonstime for de som ønsker å spille internasjonal basket.

Basket for nybynnere

Vi tilbyr

-Tilpasset personlig trening

Fokusområder

-Fundamenter innen basketball

Fordeler

-Læringsprosess fra begynnelsen
-Utvikling i eget tempo
-Forbedrer mental evne
-Økt selvtillit

Krysskulturelt Program

Gjennom sosiale prosjekter er vi med på å overkomme barrierer og fordommer, og bidrar til sosiale endringer. Det er et virkemiddel for den enkelte til å bli mer bevisst sin rolle i samfunnet. Gjennom disse prosjektene kan vi motvirke sosiale ulikheter og utenforskap, og fremme den enkeltes personlige utvikling samtidig som vi sikter mot en bærekraftig utvikling av lokalsamfunnet de bor i. Alle prosjektene er i samsvar med FNs Bærekraftsmål 2030.

Vårt Team

[unitegallery rintch_gallery]

Kontakt

RINTCH IKOTELA

Founder & CEO

Oslo, Norway

+47 96 72 69 37

rintch@rintch.com

Baixar Torrent Crackedao